PRINCE2 trainingen

Een PRINCE2-training is bedoeld om professionals te leren hoe ze de PRINCE2-methodologie kunnen toepassen om succesvolle projecten te plannen, uitvoeren en beheren.

Een PRINCE2 Foundation Training is een opleiding die gericht is op het verkrijgen van kennis en begrip van de PRINCE2-methodologie en -benadering voor projectmanagement. Het is bedoeld voor personen die betrokken zijn bij projecten en die willen leren hoe ze projecten op een effectieve en efficiënte manier kunnen beheren met behulp van PRINCE2.
De opleiding bestaat uit klassikale lessen, praktische oefeningen en examentrainingen en bereid je voor op het PRINCE2 Foundation-examen. Het is ontworpen om te voldoen aan de eisen van het PRINCE2-certificeringsschema.

Na het afronden van de PRINCE2 Foundation Training ben je bekend met de basisprincipes, de processen, de rollen en verantwoordelijkheden en de terminologie van PRINCE2, en kun je het PRINCE2 Foundation-examen aanvragen en het PRINCE2 Foundation-certificaat verkrijgen.

Boek nu een PRINCE2 foundation training bij Lagant

PRINCE2 Practitioner Training is een vervolgopleiding op de PRINCE2 Foundation-opleiding en is gericht op de verdere ontwikkeling van de kennis en vaardigheden van projectmanagers in de toepassing van PRINCE2. Het richt zich op het aanleren van hands-on ervaring en het verder uitbouwen van het begrip van de methodologie, zodat deelnemers in staat zijn om PRINCE2 in de praktijk toe te passen.
De opleiding bestaat uit klassikale lessen, praktische oefeningen en examentrainingen en bereid je voor op het PRINCE2 Practitioner-examen. Het is ontworpen om te voldoen aan de eisen van het PRINCE2-certificeringsschema.

Na het voltooien van de PRINCE2 Practitioner Training kun je in staat zijn om PRINCE2 effectief te integreren in het projectmanagementproces en kun je het PRINCE2 Practitioner-examen aanvragen en het PRINCE2 Practitioner-certificaat verkrijgen.

Boek nu een PRINCE2 Practitioner training bij Lagant

PRINCE2 Fast Track is een opleidingsoptie voor de PRINCE2 Foundation en Practitioner certificering die zich richt op het versnellen van het certificeringsproces. Het is ontworpen voor degenen die al vertrouwd zijn met PRINCE2 of die al enige ervaring hebben met projectmanagement en snel willen doorstromen naar de volgende stap van hun PRINCE2-certificering.

De PRINCE2 Fast Track-training is een intensieve, ééndaagse opleiding waarin deelnemers in één dag zowel de PRINCE2 Foundation als de Practitioner-opleiding volgen. Het programma is gericht op het verkrijgen van de nodige kennis en ervaring voor beide certificeringen in één dag, in plaats van over twee verschillende sessies.
Het PRINCE2 Fast Track-programma is gericht op snelle resultaten en het verkrijgen van het PRINCE2 Foundation en Practitioner-certificaat. Het is echter belangrijk op te merken dat deelnemers wel een solide kennis en ervaring met projectmanagement moeten hebben om succesvol deel te nemen aan de PRINCE2 Fast Track-opleiding.

Boek nu een PRINCE2 Fast Track training bij Lagant

PRINCE2 Agile Foundation training is een opleiding die zich richt op het combineren van de beproefde projectmanagementmethodologie PRINCE2 met de Agile-benadering van projectmanagement. Het is gericht op professionals die bekend zijn met PRINCE2 en die willen begrijpen hoe ze de Agile-methoden en -technieken kunnen integreren in hun projectmanagementpraktijk.

De PRINCE2 Agile Foundation-opleiding omvat onderwerpen zoals Agile-concepten, Scrum, Kanban en andere Agile-methoden, en hoe deze samen kunnen worden gebruikt met PRINCE2. Het richt zich op het verbeteren van de kennis en vaardigheden van projectmanagers en leiders om Agile-projecten op een efficiënte en effectieve manier te beheren, zodat ze betere resultaten kunnen behalen.

Na het voltooien van de PRINCE2 Agile Foundation-opleiding, kun je het PRINCE2 Agile Foundation-examen aanvragen en het PRINCE2 Agile Foundation-certificaat verkrijgen, wat aantoont dat je de kennis en ervaring bezit om Agile-projecten succesvol te beheren en uit te voeren.

Boek nu een PRINCE2 Agile Foundation training bij Lagant

PRINCE2 Agile Practitioner training is een opleiding die gericht is op het verder ontwikkelen van de kennis en vaardigheden van professionals die bekend zijn met PRINCE2 en die willen begrijpen hoe ze de Agile-methoden en -technieken kunnen integreren in hun projectmanagementpraktijk.

In tegenstelling tot de PRINCE2 Agile Foundation-opleiding, richt de PRINCE2 Agile Practitioner-opleiding zich op het toepassen van Agile-concepten en -technieken binnen de PRINCE2-methodologie in de praktijk. Deelnemers zullen leren hoe ze Agile-methoden kunnen toepassen op projectinitiatie, planning, uitvoering, monitoring en beheersing en afsluiting, en hoe ze Agile kunnen integreren met PRINCE2-processen en -producten.
De PRINCE2 Agile Practitioner-opleiding omvat intensieve praktijkgerichte opdrachten en oefeningen, waardoor deelnemers hun kennis en vaardigheden in de praktijk kunnen toepassen en verbeteren.

Na het voltooien van de PRINCE2 Agile Practitioner-opleiding, kun je het PRINCE2 Agile Practitioner-examen aanvragen en het PRINCE2 Agile Practitioner-certificaat verkrijgen, wat aantoont dat je de kennis en ervaring bezit om Agile-projecten op een hoog niveau te beheren en uit te voeren.

Boek nu een PRINCE2 Agile Practitioner training bij Lagant

Er zijn verschillende voordelen van een PRINCE2-training:

  1. Verbeterde projectmanagementvaardigheden: Een PRINCE2-training biedt een gedetailleerd overzicht van de PRINCE2-methodologie en hoe deze in de praktijk kan worden toegepast, waardoor deelnemers hun projectmanagementvaardigheden verbeteren.
  2. Beter begrip van het projectmanagementproces: De PRINCE2-training legt de stappen en processen uit die nodig zijn voor het effectief beheren van projecten, waardoor deelnemers een beter begrip krijgen van het projectmanagementproces.
  3. Verhoogde efficiëntie en effectiviteit: Door de PRINCE2-methodologie te begrijpen en te kunnen toepassen, kunnen deelnemers projecten efficiënter en effectiever beheren, wat leidt tot betere resultaten en meer tevreden klanten.
  4. Betere samenwerking en communicatie: De PRINCE2-training bevordert betere samenwerking en communicatie tussen projectteams en stakeholders, wat leidt tot een beter uitgevoerd project.
  5. Meer waardering voor projectmanagement: PRINCE2 is een wereldwijd erkende methodologie voor projectmanagement, waardoor deelnemers hun waardering voor projectmanagement verhogen en hun expertise verbeteren.
  6. Mogelijkheid tot certificering: Na het voltooien van de PRINCE2-training kun je de PRINCE2 Foundation- of PRINCE2 Practitioner-certificering aanvragen, waardoor je je kwalificaties kunt bewijzen en je waardering voor projectmanagement kunt verhogen.
  7. Carrièremogelijkheden: PRINCE2-certificering is een bewijs van uitstekende projectmanagementvaardigheden, wat de kans op carrièremogelijkheden vergroot en de waardering voor projectmanagement verhoogt.