Jeroen Ykema

De enige constante is verandering. Ik help mensen en organisaties succesvol om te gaan met die veranderingen. Hierbij maak ik gebruik van agile, project-, programma- & portfoliomanagement methodes en technieken. Deze hebben hun waarde voor ons in de praktijk bewezen. Mijn doel is om aantoonbare meerwaarde te creëren voor mijn klanten. Zij die effectief omgaan met verandering, zijn tenslotte het meest succesvol.
These have proven their value to us in practice. My goal is to create demonstrable added value for my customers. Those who effectively deal with change are, after all, the most successful.”

Wil Hendrickx

Wil Hendrickx is Leadtrainer bij NIMO. Hij is een ervaren project- en programmamanager, werkt als consultant voor veel verschillende organisaties en is toegewijd aan het verbeteren van zijn vakgebied en het leveren van kwaliteitsresultaten. Efficient en effectief. Zijn huidige focus is om betere manieren te vinden om de best practices in project- en programmabeheer te combineren met Agile manieren van werken. Hij houdt ook van honden en tuinieren. Niet noodzakelijk in die volgorde.